Termékek

Vállalati folyamatok szimulációja

WITNESS Horizon

sdsdsds

Bővebben

Építőmérnöki tervezőrendszerek

AutoCAD LT

Rajzoljon gyorsabban. Bárhol. Gyorsabban és nagyobb pontossággal készíthet és szerkesztheti a 2D rajzokat és dokumentációkat – bárhol is tartózkodjon

Bővebben

AutoCAD Iparág-specifikus eszközkészlettel

A már jól ismert funkciókon túl, az új AutoCAD 7 eszközkészletet is tartalmaz: Architecture | Electrical | Map 3D | Mechanical | MEP | Plant 3D | Raster Design + AutoCAD Mobile + AutoCAD Web

Bővebben

AutoCAD Map 3D eszközkészlet

AutoCAD Map 3D eszközkészlet az AutoCAD szoftverrel egy csomagban érhető el. GIS-topológiával bővíti ki az AutoCAD szoftvert, így a CAD- és GIS-adatok alkalmazhatók és karbantarthatók a tervezés és az adatkezelés céljára.

Bővebben

Civil 3D

Az AutoCAD® Civil 3D® kiváló megoldás a jobb minőségű közlekedési, területfejlesztési és környezetvédelmi projektekhez. A program támogatja a BIM munkafolyamatokat.

Bővebben

Revit

A Revit® BIM-szoftver az építészeti, épületgépészeti és a szerkezettervezéshez, valamint a kivitelezéshez is kínál szolgáltatásokat. A Revit támogatja a több szakágat is felölelő, együttműködésen alapuló tervezési folyamatokat.

Bővebben

BIM 360

A BIM 360 egy olyan felhő alapú platform, melynek segítségével összekapcsolhatók és egyben kezelhetők az adott projekthez tartozó adatok, kezdve a tervezéstől egészen a kivitelezésig.

Bővebben

CAD+Inform

Teszt

teszt

Bővebben

Gépészeti tervezőrendszerek

Andi Termék Teszt

Ez egy teszt termék

Bővebben